Scroll (SCR) Coin Nedir?

Bu yazıda Scroll (SCR) coin hakkında bilgiler öğreneceğiz.

{getToc} $title={Table of Contents}

Scroll (SCR) Coin Hakkında Temel Bilgiler

Proje Adı: Scroll (SCR)

Bulunduğu Sektör: DeFi (Merkeziyetsiz Finans)

Web Sitesi: https://scroll.io/

Toplam Arzı: 1.000.000.000

Maksimum Arzı: 1.000.000.000

Desteklediği Blok Zincir Ağları: Ethereum Blok Zinciri.

Satın Alınabilecek Borsalar: Binance, MEXC, KuCoin, HTX, Gateio, Bybit, OKX...

Scroll (SCR) Coin Nedir?

Scroll, projesi ölçeklenebilirliği artırmak, işlem maliyetlerini düşürmek ve güvenliği ve merkeziyetsizliği sürdürmek için sıfır bilgi toplamalarını (zk-aggregates) kullanan Ethereum için bir Katman 2 ölçekleme çözümü olarak oluşturulmuş. Ethereum ekosistemindeki rolünü, daha verimli ve ölçeklenebilir bir altyapı sağlayarak artırmayı düşünen Scroll projesinin merkeziyetsiz uygulamaları (dApp'ler) dönüştürme potansiyelinin de olduğu vurgulanıyor.

Ethereum blok zincir ağı 2015 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana oldukça fazla kullanıcıya ulaşan Ethereum ağında zamanla ağ tıkanıklıkları meydana geldi. Ayrıca yüksek gaz ücretleri bir çok sorunu beraberinde getirdi.

Bu sorunları gidermek için bu zamana kadar bir çok Katman 2 (Layer 2) çözümleri önerildi ve uygulandı. Buna en iyi çözümlerden biri ZK toplamaları (zk-aggregates), güvenliği tehlikeye atmadan ve kullanıcı için ek güven varsayımları getirmeden Ethereum ağının ölçeklenebilirliğini artırma kabiliyetleri nedeniyle önde gelen bir çözüm olarak ortaya çıktı.

Rollup'ların, Ethereum ekosistemindeki en baskın katman 2 ölçekleme çözümü ve Ethereum yol haritasının merkezi bir parçası olarak görüldüğü biliniyor. Scroll burada devreye girerek ZK rollup'ları, durum geçişinin doğruluğunu sağlama mekanizması olarak sıfır bilgi kanıtlarını kullanıyor ve Scroll zkEVM, Scroll'da bundan sorumlu oluyor.

Scroll zkEVM, sıfır bilgi kanıtı teknolojisini Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile entegre ederek Ethereum için ölçeklenebilir, güvenli ve uygun maliyetli bir çözüm sağlamayı hedefliyor. Bunu yaparak, Scroll zkEVM mevcut Ethereum akıllı sözleşmeleriyle uyumluluğu garanti altına alırken, işlem verimini önemli ölçüde iyileştiriyor ve maliyetleri düşürüyor. Ölçeklenebilir bir blok zinciri ağı oluşturmak için Scroll burada devreye girerek Ethereum ağında, zkEVM'den yararlanırken, kullanımları dApp'ler, son derece güvenli köprüler ve daha fazlası için doğrulanabilir güvenlik açığı raporlarına kadar uzanarak son vuruşu yapıyor.

scroll-scr-coin-nedir-referralbrotherhood.com

Scroll Projesini Gelecekte Neler Bekliyor?

Scroll Teknik olarak zkEVM 'nin gücünden yararlanıyor ve bunu formüle ederek kanıtlıyor. Scroll, ölçeklenebilir, güvenli ve verimli bir toplama çözümü sunmak için zkEVM teknolojisinden yararlanarak Ethereum ölçekleme çözümlerinde önemli bir ilerlemeyi temsil ediyor ve bunda da oldukça başarılı olacağı düşünülüyor.

Gelişmiş zk proof sistemlerini entegre ederek ve donanım performansını optimize ederek, Scroll, daha geniş Ethereum ekosistemiyle uyumluluğu korurken Ethereum'un ölçeklenebilirlik zorluklarını ele alabilecek konumda ve gelecekte bunu artırabilir.

SCR Coin Yorum

Şimdi; Scroll projesi ve SCR Coin hakkında bir takım yorumlarda bulunalım. Karşımızda Ethereum ağında çalışan EVM yani Etherem Sanal Makinası üzerinde zkEVM 'nin gücünden yararlanan bir proje var. Ayrıca Scroll, Ethereum için yerel zkEVM Katman 2 çözümünün başlatılması aracılığıyla önemli ilerleme kaydetmiş olması çok büyük bir artı. Bu gelişme, Ethereum ağında ölçeklenebilirliği ve verimliliği artırarak daha sorunsuz ve maliyet etkin işlemleri mümkün kılıyor.

Scroll (SCR) Coin Nereden Alınır?

Scroll (SCR) Coin satın alınabilecek borsaların başında: Binance, MEXC, KuCoin, HTX, Gateio, Bybit, OKX ve daha bir çok borsa yer alıyor. Aşağıda sıra ile ismi yazılan borsalara kayıt olup ve hesap açarak, Scroll (SCR) Coin alabilirsiniz.

Binance Borsasına Kayıt Olup Scroll (SCR) Coin Almak İçin Tıklayınız.

MEXC Borsasına Kayıt Olup Scroll (SCR) Coin Almak İçin Tıklayınız.

KuCoin Borsasına Kayıt Olup Scroll (SCR) Coin Almak İçin Tıklayınız.

HTX Borsasına Kayıt Olup Scroll (SCR) Coin Almak İçin Tıklayınız.

Gateio Borsasına Kayıt Olup Scroll (SCR) Coin Almak İçin Tıklayınız.

Bybit Borsasına Kayıt Olup Scroll (SCR) Coin Almak İçin Tıklayınız.

OKX Borsasına Kayıt Olup Scroll (SCR) Coin Almak İçin Tıklayınız.

Binance TR websitesindeki ücretsiz etkinliklere ulaşmak için Buraya Tıklayabilirsiniz.{alertSuccess}

Sonuç

Bu yazıda Scroll (SCR) Coin nedir? Sorusuna cevap verdik. Nasıl ve nereden alınacağını ve Scroll projesi hakkında temel bilgiler öğrendiniz. Artık Scroll projesi hakkında temel bilgi ve yorum sahibi oldunuz. Bu blog yazısını okuduğunuz için teşekkür ederiz.

To Support the Referral Brotherhood Platform Register on Binance Exchange with the Referral Code GTKTSIOD {alertSuccess}

Note: "All content on this website is copyrighted."

Referral Brotherhood

The author, who has been following the Blockchain Technologies and Cryptocurrency world since 2010, founded the "Referral Brotherhood" platform in 2021. Later, the platform grew and took on a global identity. The author, who loves Science, History and Astronomy, conducted mathematical studies on Fibonacci numbers and developed certain algorithms. In 2022, he discovered the application called "Crypto Bull vs Bear Index" and the first stable version of the application, V.1.0, was published on the "Referral Brotherhood" platform on 09.05.2022. In this way, he filled a big gap in the cryptocurrency ecosystem. The author, who received training in web design and website management, SEO, SEM, Technical and Fundamental analysis, Blockchain technologies and digital marketing, is proficient in HTML and Pinescript programming languages. blogger

Previous Post Next Post

Contact Form