Decentraland (Mana) Coin Nedir? Decentraland Oyunu İnceleme

Decentraland (Mana) coin nedir? Decentraland oyunu nasıl oynanır. Hepsi bu yazıda.

{getToc} $title={Table of Contents}

Decentraland (Mana) Coin Hakkinda Temel Bilgiler

Oyun Adı: Decentraland

Oyun içi Token / Coin: MANA Token

Oyun Türü: MMO Virtual World / MMO Virtual Reality

Oynanabildiği Platformlar: PC / Web Browser

Desteklediği Blok Zincirler: Ethereum Blokzinciri, xDai Blokzinciri, Solana Blokzinciri, Fusion Network Blokzinciri vb.leri.

NFT Desteği: Var

Oyna ve Kazan: Var

Oyun içi Kazançlar: NFT / Kripto Para

Web Sitesi: https://decentraland.org/

Oyunu İndirme ve Oynama Linkleri:

{getButton} $text={Decentraland PC Download Linki} $icon={download} $color={#00008B}

{getButton} $text={Decentraland Web Browser Linki} $icon={link} $color={#00008B}

Decentraland (Mana) Coin Nedir?

Decentraland, 90.601 parsel araziden oluşan merkezi olmayan bir 3D sanal gerçeklik platformudur. Merkezi olmayan bölgedeki sanal emlak arazileri, Ethereum blok zincirine dayanan kripto para birimi MANA tarafından satın alınabilen NFT' lerdir.

Decentraland 2020 yılının Şubat ayında halka açık hale geldi ve platform kar amacı gütmeyen Decentraland Vakfı tarafından denetlenmektedir. Platformun yönetimi ve yapılacak olası değişikliklere ise DAO tarafından karar verilmektedir.

decentraland-mana-coin-nedir-decentraland-oyunu inceleme-referralbrotherhood.com

Decentraland DAO Nedir?

Decentraland DAO, Decentraland' i oluşturan en önemli akıllı sözleşmelere ve varlıklara sahiptir. Bunlara örnek verirsek; Arazi Sözleşmesi, Gayrimenkul Sözleşmesi, Giyilebilir Ürünler, İçerik Sunucuları ve Pazar Yeri ve benzeri yapılar.

DAO aracılığıyla, platformun nasıl çalışacağını belirlemek için oluşturulan politikaların kontrolü topluluğa aittir.

Örneğin, DAO' nun başlatılmasından sonra ne tür giyilebilir öğelere izin verilir (veya izin verilmez), içeriğin denetlenmesi, arazi politikası ve açık artırmalar Decentraland kullanıcılarına aittir.

Decentraland Oyunu inceleme

Decentraland MMO Virtual World / MMO Virtual Reality yani Multi Oyunculu Online Sanal Dünya ya da Sanal Gerçeklik türünde bir oyundur. PC platformu üzerinden (kurulum yapılarak) veya Web browserlar (Chrome, Edge, Opera vs.) üzerinden oyun oynanabilir.

Oyunda NFT ve Oyna ve Kazan (Play to Earn) desteği bulunmakla birlikte oyun içi kazanç olarak oyuncular NFT ve kripto para kazanabiliyor.

Oyunun grafikleri çoğu bilgisayarda rahatlıkla çalışabilecek düzeyde karton grafikler ile oyuncular 90.601 parsel araziden oluşan merkezi olmayan bir 3D sanal gerçeklik platformunda istedikleri şeyleri oluşturabiliyorlar. Satın almak teklif vermek gibi bir çok şeyi yapabiliyorsunuz.

Decentraland, Ethereum blok zinciri tarafından desteklenen bir sanal gerçeklik platformu olarak tanımlamaktadır. Bu sanal dünyada, kullanıcılar daha sonra gezinebilecekleri, üzerine inşa edebilecekleri ve para kazanabilecekleri araziler satın almaktadırlar. Kendinize ait bir parsel satın alıp oraya bir NFT dükkanı açıp satış yapabilirsiniz. Olasılıklar hayal gücü dahilinde geniş.

Mana Coin Yorum

Sonuç olarak blok zinciri üzerinde Metaverse evrenini tatmak isteyenler bir kez olsun şans versinler. Yalnız Hardcore oyuncular için hayal kırıklığı yaratabilir.

Şimdi Decentraland MANA Coin Almak İçin Bu Bağlantıya Tıklayınız.{alertSuccess}

Bu yazımı beğendiyseniz "MOBOX (MBOX) Coin Nedir? Oyun Kutusuna Hoş Geldiniz!" adlı makalemi de okuyabilirsiniz.{alertSuccess}

Note: "All content on this website is copyrighted."

Not: "Bu web sitesindeki tüm içerik telif hakkıyla korunmaktadır."

Referral Brotherhood

The author, who has been following Blockchain Technologies and the Cryptocurrency world since 2010, founded the "Referral Brotherhood" platform in 2021. The author, who loves science and astronomy, conducted mathematical studies on Fibonacci numbers and developed certain algorithms. In 2022, he discovered the application called "Crypto Bull vs Bear Index" and the first stable version of V.1.0 was published on 09.05.2022. In this way, it filled a huge gap in the cryptocurrency ecosystem. The author, who has received technical analysis, Blockchain technologies and digital marketing training, is fluent in the Pinescript programming language. Crypto Bull vs Bear Index

Daha yeni Daha eski

İletişim Formu